Here you can choose in which language you would like to read our website.

Please note that Överkalix Municipality uses Google Translate when translating content on this website to your preferred language.

This means that not all translations always are accurate.

Överkalix Kulturskola

Överkalix Kulturskola

Överkalix Kulturskola är öppen för alla barn och ungdomar i åldrarna 9-20 år, folkbokförda i Överkalix kommun. På Kulturskolan får du möjlighet att lära dig spela instrument och/eller sjunga, delta i ensemble (musikspel i grupp) samt delta i dramagrupp.

NU STARTAR MUSIK- OCH KULTURSKOLAN MED DANSLEKTIONER IGEN!

Som ett led i utvecklingen av Musikskolan och den framtida Kulturskolan blir det mer dans i undervisningen. Vi startar med några ”prova-på danslektioner”, en i oktober, en i november och en i december, och från och med januari blir det dans på en fast tid en gång i veckan.  

Fredag 18/10 är första gången. Datum för november och december meddelas senare. Dansläraren heter Catrin och kommer från dansgruppen Dance Direction i Boden.

Följande tider gäller:

14.00-14.50 6-9 år. 

15.00-16.00 10 år och uppåt. 

Lokal är Folkets Hus.

Undervisningen kommer att vara i form av modern dans/street. 

Missa inte chansen att delta i denna fantastiska och unika möjlighet till danslektioner! 

 

 

 

 

 

 

Hos oss är alla välkomna och vi hoppas kunna erbjuda plats till så många som möjligt under denna termin och i framtiden. Vi har valt att fokusera på emsemblespel (spela i grupp) där vi försöker att placera elever i grupper baserat på ålder och det instrument eleven vill spela. En dramagrupp har startats upp i november 2017. 

Det viktigaste är att ha roligt! 

Vi erbjuder kostnadsfri undervisning i drama samt i ensemblespel på följande instrument en (1) gång i veckan:

Sång

Gitarr/elgitarr

Piano

Elbas

Trumset

Vilken dag som blir aktuell beror på antalet anmälningar och hur grupperna utformas. Riktlinjen är att varje grupp ska ha undervisning 50 minuter/vecka.

Anmälningsblankett finns att skriva ut längst ner på sidan.

Vid eventuella frågor kontakta Christian Ideryd, musiklärare eller Monica Nilsson och Krister Andersson, dramalärare. Se kontaktruta.

 

 ANMÄLAN TILL ÖVERKALIX KULTURSKOLA.pdf

Fakta

x

Test - MIRROR-web01