Here you can choose in which language you would like to read our website.

Please note that Överkalix Municipality uses Google Translate when translating content on this website to your preferred language.

This means that not all translations always are accurate.

Boka eget möte med kommunalråden!

Boka eget möte med kommunalråden!

Vi är kommunalråd i Överkalix kommun. För oss är det viktigt att ha en levande dialog med alla som och verkar i vår vackra kommun.

Företagare vi vill gärna träffa dig. Berätta om företagets verksamhet och/eller framtidsplaner. Ge oss synpunkterpå kommunens näringslivsarbete,service, företagsklimat etc. Ge förslagpå hur kommunen kan bli en ännu platsför företagen.

 

Föreningar träffar vi gärna. Vi är själva föreningsaktiva och vet vad föreningsliv kan betyda för var och en. Boka in ett möte med oss och berätta er verksamhet och/eller framtidsplaner. Vi tar gärna emot synpunkter på kommunens föreningsservice. Vi är nyfikna på era förslag om hur kommunen kan bli en ännu plats för föreningar.

 

Medborgare du är alltid välkommen att ta personlig kontakt med oss. Berätta för oss hur du trivs i kommunen. Vad är det bästa med att bo i Överkalix kommun? Vad tycker du om kommunens arbete och service? Ge oss förslag på hur kommunen kan bli en ännu plats för alla i Överkalix kommun.

 Vi finns här för er!

 

Välkommen!

 

Kommunens växel: 0926-740 00, kommun@overkalix.se

anne.jakobsson@overkalix.se, 0926-740 01

leif.nilsson@overkalix.se, 0926-740 07

Publicerad: 13 februari 2019

Test - MIRROR-web01