Here you can choose in which language you would like to read our website.

Please note that Överkalix Municipality uses Google Translate when translating content on this website to your preferred language.

This means that not all translations always are accurate.

Upphandlingssamordnare/ Inköpare

Upphandlingssamordnare/ Inköpare

Överkalix kommun söker en upphandlingssamordnare/ inköpare.

Överkalix kommun ligger i hjärtat av Norrbotten, av många kallad Sveriges vackraste kommun. Här möts berg och dalar i ett unikt floddelta. Området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och fantastiska naturområden.

Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Överkalix ska vara en attraktiv kommun att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i.

Om tjänsten

Du har en central roll i kommunens arbete med inköp och upphandling. Organisatorisk inplacering är på Tekniska avdelningen, men upphandlingsfrågor omfattar hela kommunen.

Tillsammans med verksamheterna ute i förvaltningarna driver du kommunens hantering av inköp, upphandlingar och avtal framåt.En viktig uppgift är att förenkla upphandling genom olika samarbeten med andra kommuner och upphandlingsorgan för att effektivisera funktionen.

Du har god social kompetens med kreativ och tillitsfull personlighet. I arbetet är egenskaper som ansvarfullhet och ett tydligt sätt att kommunicera i tal och skrift betydelsefullt. Arbetet är självständigt där man ser egen initiativförmåga som viktigt.

Samverkan är en självklarhet för dig och du har lätt för att skapa nya kontakter samt bygga goda relationer.

Om dig

Vi söker dig som har grundläggande kunskap i LOU (lagen- om offentlig upphandling) på högskolenivå eller motsvarande kunskap som vi bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av upphandling och inköp inom offentlig förvaltning.

Varaktighet/ Arbetstid

Tillsvidareanställning. Anställningen kan komma att inledas med provanställning.
Sysselsättningsgrad 100 %.

Lön

Månadslön.

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal eller person med företrädesrätt till återanställning.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2020-02-21. Intervjuer kan ske även före sista ansökningsdag.

Skicka din ansökan, tydligt märkt "Upphandlingssamordnare/Inköpare”, via e-post till: kommun@overkalix.se

eller till: Överkalix kommun, Personalkontoret, 956 81 Överkalix.

Kontakt

Kontaktperson Rune Blomster, teknisk chef, telefon 0926-740 31, mobil 076-116 58 75
Fackliga företrädare nås via kommunens växel: telefon 0926-740 00

Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering. Vi har klart vilka rekryteringskanaler som vi vill använda oss av. Vänligen respektera detta.

Test - MIRROR-web01