Here you can choose in which language you would like to read our website.

Please note that Överkalix Municipality uses Google Translate when translating content on this website to your preferred language.

This means that not all translations always are accurate.

Undersköterskor, 2 st

Undersköterskor, 2 st

Vi söker 2 undersköterskor för ett utvecklande och utmanande arbete inom den kommunala hälso- och sjukvården.

Medicinska teamet i Överkalix består i dagsläget av legitimerad personal - sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast. Nu vill vi förstärka det Medicinska teamet med undersköterskor för att bättre möta den medicinska efterfrågan.

Ditt ansvarsområde omfattar öppen hälso- och sjukvård för personer 18 år och uppåt i ordinärt boende och för personer i kommunens särskilda boenden, på grupp- och servicebostäder samt daglig verksamhet inom LSS. Du samarbetar med andra berörda t.ex. sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, omvårdnadspersonal och närstående.

Arbetsuppgifterna är varierande och består av hälso- och sjukvårdsuppgifter som delegeras av övrig HSL personal. Även andra administrativa uppgifter förekommer.

Kvalifikationer

Du är erfaren undersköterska med ett intresse och en fallenhet för att jobba i team med patienten i fokus. Det krävs att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Arbetet ställer även krav på medicinsk kompetens och du ska kunna arbeta självständigt. Du tar ansvar för ditt uppdrag och strävar efter goda resultat i arbetet.

I kontakten med den enskilde och kollegor har du ett gott bemötande och kan bidra till en god arbetsmiljö i arbetslaget. Vi ser gärna att du har förmåga att se möjligheter och lösningar i ett helhetsperspektiv.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Varaktighet

Heltid, dagtid, visstidsanställning 6 mån, eller enligt överenskommelse.

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Enhetschef Annette Rytiniemi, telefon 0926-740 34
Medicinskt ansvarig sjuksköterska Sofia Bengtsson, telefon 0926-741 58

Facklig kontaktperson

Kommunal, telefon 0926-741 82

Ansökan

Ansökan, tydligt märkt ”Medicinska teamet, undersköterska”, oss tillhanda senast 2019-04-26 via e-post: kommun@overkalix.se

eller till adress:

Överkalix kommun
Personalkontoret
956 81 Överkalix

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Test - MIRROR-web01