Here you can choose in which language you would like to read our website.

Please note that Överkalix Municipality uses Google Translate when translating content on this website to your preferred language.

This means that not all translations always are accurate.

Sjuksköterska

Sjuksköterska

Sociala utskottet Överkalix kommun söker distriktssköterskor/ sjuksköterskor, tillsvidareanställning och sommarvikariat.

Vill du jobba i en av Sveriges vackraste kommuner? 
Tillsammans med engagerade medarbetare? 
För att göra en bra verksamhet ännu bättre? 
Då är du hjärtligt välkommen till oss!

Vi söker distriktssköterskor och sjuksköterskor för tillsvidareanställningar samt längre och kortare vikariat under våren och sommaren. Dag-, kväll- och helgtjänst samt nattjänst. Fast schema. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska i Överkalix kommun ingår du i det medicinska teamet som består av legitimerad personal - sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast.

Sjuksköterskans ansvarsområde omfattar öppen hälso- och sjukvård i hemmet och vid kommunens särskilda boenden, på grupp- och servicebostäder samt daglig verksamhet inom LSS.

  • Du erbjuds ett stimulerande och varierande arbete där du har omvårdnadsansvar för patienter inom ett område.
  • Du planerar och leder den enskildes vård i samråd med patienten och patientansvarig läkare avseende hälso- och sjukvårdsinsatser.
  • Du samarbetar med andra berörda t.ex. arbetsterapeut, sjukgymnast, omvårdnadspersonal, sjuksköterskor och närstående.

Arbetsuppgifterna är varierande, omfattar exempelvis hembesök, vårdplanering, dokumentation, delegering, läkemedelshantering, utbildning och handledning av personal och patienter samt stöd till närstående.

Dagtid arbetar du oftast som omvårdnadsansvarig för ett antal patienter inom ett område.

Kväll, helg och natt arbetar du som joursköterska. Det innebär telefonrådgivning, planerade och oplanerade hembesök inom särskilt boende, ordinärt boende samt inom stöd och service.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska. Vi ser gärna att du har specialistutbildning i distriktsvård, geriatrik eller psykiatri.

Krav på att kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Tidigare vana från dokumentationssystemet Procapita och erfarenhet av arbete med de nationella kvalitetssystemen Senior Alert och Palliativa registret är meriterande.

Arbetet ställer stora krav på medicinsk kompetens, självständighet och flexibilitet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.

Varaktighet

Heltid/Deltid. Tillsvidareanställning eller tidsbegränsade sommarvikariat
Tillträde enligt överenskommelse.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Kontaktpersoner

Enhetschef Monica Larsson tel 0926-740 65
Socialchef Jenny Liljebäck tel 0926-741 50
Medicinskt ansvarig sjuksköterska Sofia Bengtsson tel 0926-741 58
Facklig kontaktperson Vårdförbundet tel 0926-740 00 vxl

Ansökan

Ansökan, tydligt märkt ”Sjuksköterska”, oss tillhanda senast 2019-03-31 via e-post: kommun@overkalix.se 

eller till adress: Överkalix kommun, Personalkontoret, 956 81 Överkalix

Test - MIRROR-web01