Here you can choose in which language you would like to read our website.

Please note that Överkalix Municipality uses Google Translate when translating content on this website to your preferred language.

This means that not all translations always are accurate.

Fastighetsteknik, sommarvikariat

Fastighetsteknik, sommarvikariat

Överkalix kommun söker en praktiskt lagd och mångkunnig medarbetare för sommarvikariat inom kommunens drift och underhåll av fastigheter och VA.

Fastighetsteknik sommarvikarie, heltid, Varaktighet 1-3 månader

Tjänsten finns inom tekniska kontoret. Avdelningen för teknikservice har 13 anställda och ansvarar för att ge invånarna god service inom verksamhetsområdena fastigheter, vatten & avlopp (VA), gator, park, samt avfallshantering. Den nu aktuella tjänsten har sina huvudsakliga arbetsuppgifter inom fastighets- och VA-tekniska områden.

Arbetsuppgifter

Du kommer i första hand att verka inom området drift och underhåll och där arbeta med underhållsåtgärder, ronderingsarbeten, reparationer mm.
Arbete med en del kemikalier förekommer i tjänsten .
Många av arbetsuppgifterna kräver datorvana.

Kvalifikationer

Den sökande ska ha genomgått gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer är likvärdig.
Tjänsten förutsätter ett stort mått av självständigt arbete.
Arbetet är rörligt och därför är körkort med B-behörighet ett krav.

Som person är du positiv och kvalitetsmedveten, har förmåga till helhetssyn och tycker det är självklart med goda kundrelationer. Vi tror att du trivs att arbeta såväl självständigt som i grupp och är inte främmande att hjälpa till inom andra yrkesområden. Du tycker också att teknik och utveckling med hjälp av ny teknik är spännande. Du är inte främmande för att utveckla ditt kunnande vidare.

Lön enligt avtal, kommunal.

Upplysningar

Harri Kylmänen, telefon 0926-740 41, e-post: harri.kylmanen@overkalix.se
Per Larsson, telefon 0926-740 32, e-post: per.larsson@overkalix.se

Facklig kontaktperson

Kommunal, sektion 17, telefon 0926-741 82, e-post: sektion17.norrbotten@kommunal.se

Ansökan

Sista ansökningsdag 2019-04-14. Ansökan, tydligt märkt "Fastighetsteknik sommarvik", insändes via e-post till: harri.kylmanen@overkalix.se 

Test - MIRROR-web01